Supă Bogată De Ceapă Franceză
Reteta bogata supa de ceapa franceza ar putea satisface pofta mediteraneana in aproximativ 5 ore și 10 minute. Pentru $1.24 pe portie, veți obține o supă care servește 10. O porție conține 312 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmezan și brânză mozzarella parțial degresată, bulion de vită condensat, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă de ceapă franceză bogată și simplă, Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, și Supă Bogată De Ceapă De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, călește ceapa în unt până când este crocantă.
Transfer la un 5-qt. aragaz lent.
Adăugați bulionul, sosul Worcestershire și frunzele de dafin.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 5-7 ore sau până când ceapa este fragedă. Aruncați frunzele de dafin.
Supă de oală în boluri rezistente la cuptor. Top fiecare cu o felie de pâine prăjită; se presara cu cantitatea dorită de brânză.
Așezați bolurile pe o foaie de copt. Se fierbe 2-3 minute sau până când brânza este ușor aurie.