Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați supa Asiatică de tăiței de vită. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 254 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, morcovi, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ [] Carne de vită din Asia & supa de taitei cu 5 Ingrediente Carne de vită bulion, Supă asiatică de vită și tăiței, și Supă Rapidă De Tăiței De Vită Asiatică.
Instrucțiuni
1
Tăiați carnea de vită în fâșii foarte subțiri. Într-un castron, combinați carnea de vită cu sosul de soia. (Am adăugat niște ardei roșu zdrobit - iubesc condimentul).într-o cratiță mare la foc mare, aduceți bulionul, ghimbirul și usturoiul la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați vermicelli; se fierbe timp de 2 minute sau până se înmoaie.
3
Adăugați carne de vită, morcovi și varză.Reveniți la fierbere; gatiti inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați muguri de fasole și gătiți timp de 1 minut sau până se încălzește.Se toarnă în boluri; se ornează cu coriandru și ceapă verde tocată.
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.