Supa Din Asia De Sud-Est
Supa din Asia de Sud-Est ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 332 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $ 3.99 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pene de var, ardei iute thailandezi și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Supă De Somon Inspirată Din Asia De Sud-Est, Fripturi De Ochi Din Asia De Sud-Est, și Pui și tăiței din Asia de Sud-Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare sau într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa, morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul, laptele de cocos, ghimbirul, ardeii iute, usturoiul și sarea. Creșteți căldura la mare și aduceți la fierbere.
Reduceți focul la mediu și fierbeți, parțial acoperit, 15 minute.
Adăugați varza de fasole, varza, puiul și tăiței. Gatiti doar pana cand taiteii si varza sunt fragede, aproximativ 5 minute. Înainte de servire, amestecați frunzele de coriandru și sosul de pește Thailandez.
Se servește cu pene de var.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Gabrielskloof Chenin Blanc]()
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.