Nevoie de o curs principal fără lactate? Supa de tăiței de pui cu aragaz lent a bunicii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 257 calorii, 24g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 20 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână conserve de roșii, morcov, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Supa de tăiței de pui cu aragaz lent a bunicii, Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent, și Supă De Tăiței De Pui Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit; se încălzește la foc mediu. Gatiti puiul in tigaie aproximativ 5 minute, amestecand frecvent, pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați puiul și ingredientele rămase, cu excepția mazărei și tăiței.