Supa De Pui Enchilada I
Supa de pui Enchilada i este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 527 calorii, 39G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $2.82 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Mergeți la magazin și ridicați jumătate și jumătate, sos enchilada, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până jumătate și jumătate ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos Făcută Cu Jumătate Și Jumătate ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Supă De Pui Enchilada, Supă Enchilada De Pui, și Supă De Pui Enchilada.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui și fâșiile de tortilla într-o oală mare. Gatiti la foc mediu pana cand fasiile se inmoaie si bulionul se ingroasa oarecum.
Se amestecă sosurile enchilada și chimenul. Se amestecă puiul și jumătate și jumătate; se încălzește.
Împărțiți în patru boluri și garnisiți cu roșii tăiate cubulețe, piper jalapeno și brânză.
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.