Supa de legume italiană a lui Rogene

Supa de legume italiană a lui Rogene
Supa de legume italiană Rogene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 293 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, granule de bouillon de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Legume Italiană, Supă De Legume Italiană, și Supă de legume italiană.

Instrucțiuni

1
Carne de vită brună în ceainic mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați toate ingredientele, cu excepția varză și macaroane.Aduceți la fierbere.Reduceți focul, acoperiți și fierbeți 20 de minute adăugați varză și macaroane; aduceți la fierbere și fierbeți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3
Presărați cu brânză Jack rasă înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack CheeseMonterey Jack Cheese
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista