Supa de legume italiană Rogene ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 293 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, granule de bouillon de vită, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Legume Italiană, Supă De Legume Italiană, și Supă de legume italiană.
Instrucțiuni
1
Carne de vită brună în ceainic mare; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Adăugați toate ingredientele, cu excepția varză și macaroane.Aduceți la fierbere.Reduceți focul, acoperiți și fierbeți 20 de minute adăugați varză și macaroane; aduceți la fierbere și fierbeți până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)