Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely

Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely
Supa de legume cu carne de porc prăjită a bunicii Neely ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 837 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați făină, ceapă, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina De Carne De Porc Din Legume, Cum de a găti: Chop suey, un bine-iubit chinez se amestecă prăjit fel de mâncare de legume mixte, și Supa de legume a bunicii.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, topiți untul și sotati morcovii, țelina și ceapa până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați făina în legume și amestecați bine. Gatiti faina pana cand atinge o usoara Culoare Blonda. Apoi, amestecați pasta de roșii și lăsați să gătească ușor, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Se toarnă bulion de legume în timp ce se amestecă și se aduce supa la fierbere. Reduceți căldura și adăugați cutia de roșii tăiate cubulețe și cartofii. Se fierbe până se fierb cartofii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
4
Între timp, preîncălziți uleiul de arahide într-o friteuză electrică sau o tigaie mare prevăzută cu termometru de prăjit la 325 grade F. Într-o farfurie mare, amestecați făina și condimentați cu sare și piper. Cotlete de dragare în amestec de făină,bătând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Așezați cotletele, 2 la timp, în friteuză și gătiți până la fiert, aproximativ 6 minute. Se răcește ușor și se îndepărtează într-o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
6
Adăugați cotletele fierte în supă și fierbeți încă 30 de minute sau până când carnea cade de pe os. În ultimele 10 minute de gătit, adăugați porumbul, mazărea și fasolea verde. Supă de ladă în boluri individuale, top cu o cotlet de porc și se presară cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)1 Cutie (28 Uncii) De Roșii Prăjite Tăiate Cubulețe (recomandat: Muir Glen)
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista