Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely

Supa de legume cu cotlet de porc prăjit al bunicii Neely
Supa de legume cu carne de porc prăjită a bunicii Neely ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.88 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 837 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați făină, ceapă, fasole și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cina De Carne De Porc Din Legume, Cum de a găti: Chop suey, un bine-iubit chinez se amestecă prăjit fel de mâncare de legume mixte, și Supa de legume a bunicii.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare la foc mediu, topiți untul și sotati morcovii, țelina și ceapa până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați făina în legume și amestecați bine. Gatiti faina pana cand atinge o usoara Culoare Blonda. Apoi, amestecați pasta de roșii și lăsați să gătească ușor, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Se toarnă bulion de legume în timp ce se amestecă și se aduce supa la fierbere. Reduceți căldura și adăugați cutia de roșii tăiate cubulețe și cartofii. Se fierbe până se fierb cartofii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite1/2 Cană Nuci De Pin, Prăjite
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
4
Între timp, preîncălziți uleiul de arahide într-o friteuză electrică sau o tigaie mare prevăzută cu termometru de prăjit la 325 grade F. Într-o farfurie mare, amestecați făina și condimentați cu sare și piper. Cotlete de dragare în amestec de făină,bătând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Așezați cotletele, 2 la timp, în friteuză și gătiți până la fiert, aproximativ 6 minute. Se răcește ușor și se îndepărtează într-o tavă de foaie căptușită cu prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Adăugați cotletele fierte în supă și fierbeți încă 30 de minute sau până când carnea cade de pe os. În ultimele 10 minute de gătit, adăugați porumbul, mazărea și fasolea verde. Supă de ladă în boluri individuale, top cu o cotlet de porc și se presară cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri5 Căței De Usturoi, Curățați De Coajă, Tăiați în Jumătate și Felii Subțiri
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Ai putea încerca de la A La Z Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
De la A La Z Chardonnay
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 13 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista