Supa De Iaurt Din Imperiul Otoman

Supa de iaurt din Imperiul Otoman ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 570 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 2.07 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, făină, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rulouri otomane de vită și Feta, Budinca De Orez Cu Șofran Otoman Zerde, și Cookie-Uri Empire pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 4 linguri de unt la foc mediu într-un cuptor olandez sau într-un alt vas mare și greu. La fel cum spuma dispare, adăugați făina, amestecând constant cu o lingură de lemn sau bateți pentru a preveni bulgări.
Se toarnă bulionul de pui și se continuă să se amestece bine. Aduceți amestecul la foc mic, apoi adăugați orzul și sarea. Reduceți focul la flacără medie-mică, acoperiți și gătiți timp de aproximativ 25 până la 30 de minute sau până când orzul este fraged.
Într-un bol mare de amestecare, amestecați iaurtul și gălbenușurile de ou până se omogenizează.
După ce orzul s-a înmuiat, coborâți focul și bateți treptat amestecul de iaurt în orz și gătiți doar până când este gata să fiarbă.
Pentru atingerea finală, topiți restul de 2 linguri de unt într-o tigaie sotată. Când untul este spumos, amestecați în mentă și boia.
Lăsați acest lucru să devină auriu și amestecați-l în supă.