Supa de gulaș Mama Long
Supa de gulaș Mama Long ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 564 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 1.98 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Un amestec de apă, cuburi de bouillon de vită, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Supă De Gulaș, Supă De Gulaș, și Supă De Gulaș pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în ulei fierbinte până când carnea se rumeneste, aproximativ 10 minute.
Adăugați apă, sos de roșii, boia de ardei, oțet, sos Worcestershire, usturoi, bulion de vită, muștar, suc de lămâie și frunze de dafin. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți la foc mic până când carnea de vită este foarte fragedă, 2 până la 3 ore.
Amestecați cartofii în supă și continuați să fierbeți până când cartofii sunt fragede, încă aproximativ 30 de minute. Pentru o supă mai groasă, lăsați oala neacoperită; pentru o supă mai subțire, înlocuiți capacul.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierti, dar fermi pana la muscatura, aproximativ 5 minute.
Serviți supa peste tăiței de ou în boluri.