Supa De Avocado Mexicana
Supa de Avocado Mexicanan este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 10 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 75 calorii. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează cel mai bine ca o supă și se face în aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți avocado, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână , îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Fasole neagră și supă de ceapă stil Mexicana., Pizza Mexicana, și Arroz A La Mexicana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați tulpinile și semințele de chili (și tăiați venele dacă se dorește mai puțină căldură). Ardei iute fin.
Cu un masher de cartofi sau furculiță, mash avocado până aproape neted, lăsând câteva bucăți mici.
Adăugați ardei iute și sare după gust.
Într - o tigaie de 3 până la 4 litri, aduceți bulionul la fierbere la foc mare.
Între timp, Movilă porțiuni egale din amestecul de avocado piure în boluri supa de mică adâncime.
Puneți bulionul fierbinte de pui în jurul avocado în bolurile de supă.
Presărați fiecare porție cu cilantro tocat.