Sundaes De Piersici Imperiale

Sundaes De Piersici Imperiale
Imperial Peach Sundaes este un fără gluten și fără lactate desert. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 569 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați lichior amaretto, zahăr, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Sundaes De Piersici La Grătar, Înghețată De Piersici La Grătar, și Sundaes De Piersici Prăjite.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță medie grea. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la minim, acoperiți parțial și fierbeți ușor până când piersicile sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se răcește complet în cratiță. Aruncați anasonul stelar. (Sosul se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți înghețata în pahare de desert. Puneți sosul de piersici peste; se presară cu nuci de pin și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Nuci De PinNuci De Pin
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
SosSos
3
* Seedpods maro în formă de stea disponibile pe piețele asiatice și magazinele de alimente de specialitate și în secțiunea de condimente a unor supermarketuri.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Revista