Sundaes De Pere Braconate

Sundaes De Pere Braconate
Nevoie de o desert fără gluten? Sundaes de pere pocate ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 476 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ciocolată, zahăr, fasole de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Înghețată De Pere, Înghețată De Pere, și Înghețată Caldă De Pere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați și miez de pere; tăiați pe jumătate pe lungime și periați cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PerePere
2
Tăiați fasolea de vanilie pe jumătate pe lungime. Răzuiți semințele într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați jumătăți de fasole de vanilie, 1 cană sirop de arțar și suc de mere în cratiță; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Suc De MereSuc De Mere
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați pere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
5
Scoateți și aruncați jumătățile de fasole de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
6
Transferați perele și lichidul de braconaj într-un castron; acoperiți și răciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Combinați zahărul și apa într-o cratiță mică; aduceți la fierbere, amestecând frecvent până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Adăugați frișcă; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați margarină și bomboane de ciocolată; se amestecă până se topesc bomboanele. Se amestecă restul de 1 lingură de sirop de arțar. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MargarinăMargarină
11
Transferați perele în 6 farfurii de desert, folosind o lingură cu fante. Aruncați lichidul de braconaj. Completați fiecare pere cu 1/2 cană de înghețată. Puneți sosul de ciocolată uniform peste înghețată și presărați uniform cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Fierbinte De FudgeSos Fierbinte De Fudge
înghețatăînghețată
MigdaleMigdale
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista