Sundaes cu unt de arahide

Sundaes cu unt de arahide
Sundaes cu unt de arahide necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12. Pentru 52 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 503 calorii, 16 g de proteine și 33 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână unt de arahide cremos, alune, înghețată de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Funcționează bine ca desert. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sundaes mai sănătoase (Prăjituri cu unt de arahide cu cereale integrale + Înghețată cu banane cu unt de arahide), Sundaes cu unt de arahide într-o ceașcă și Sundaes cu unt de arahide și banane.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, amestecați zahărul și apa. Se aduce la fiert; se fierbe 1 minut sau până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)1 Lamaie, Cu Coaja Si Zeama (mai Mult Suc Daca Lamaia Nu Este Foarte Suculenta)
Colorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și AlbastruColorant Alimentar Lichid Roșu, Galben, Verde și Albastru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr1 Pachet (2,1 Uncii) Gătiți și Serviți Amestecul De Budincă De Vanilie Fără Zahăr
2
Se ia de pe foc; se amestecă cu untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Bull)(recomandat: Bull)
3
Se pune intr-un blender; se amestecă la mare până se omogenizează. Se răcește ușor; se toarnă peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(1 Halbă) înghețată De Vanilie, Topită, împărțită(1 Halbă) înghețată De Vanilie, Topită, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Capsuni Proaspete, Pentru Servire, OptionalCapsuni Proaspete, Pentru Servire, Optional
4
Stropiți cu alune dacă doriți. Dați la frigider eventualele resturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugar Smacks CerealeSugar Smacks Cereale

Vin recomandat: Cremă Sherry, Băutură Alcoolică, Categoria De Produse Alimentare, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Semințe De Leuștean Pudră, Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan, Port, Vin De Desert, Moscato, Moscato Dasti

Sundae poate fi asociat cu Crem Sherry, Băutură alcoolică și Categoria de produse alimentare. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Iron Horse Wedding Cuvee. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Cuvee de nunta Cal de Fier
Cuvee de nunta Cal de Fier
Acesta este cel mai romantic bubbly al lui Iron Horse. Îl descriem ca fiind periculos, delicios de ușor de băut, fruct înainte, uscat și elegant, cu bule minuscule și un final remarcabil de lung.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista