Sumac-bizon praf cu sos de Chanterelle și sfeclă

Sumac-bizon praf cu sos de Chanterelle și sfeclă
Bizonul praf de Sumac cu sos de Chanterelle și sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 162 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Fripturi de conopidă praf de Sumac cu rodie, Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins, și Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Pentru a pregăti sfecla, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inch; adăugați 1/4 cană de apă. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Se scurge; se răcește ușor. Tăiați rădăcinile; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Tăiați fiecare sfeclă pe jumătate pe lungime; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Stropiți cu ulei de măsline; presărați uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
7
Pentru a pregăti bizonul, presărați ambele părți ale bizonului cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
BizonBizon
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați jumătate de bizon în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu bizonul rămas și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Așezați bizonul pe o tigaie pentru pui; se presară cu sumac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
SumacSumac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
12
Pentru a pregăti sosul, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ciuperci, șalotă, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și usturoi; saut timp de 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
14
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
15
Adăugați bulion, pătrunjel, bourbon și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
16
Combinați făina și 2 lingurițe de apă; adăugați amestecul de făină în amestecul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
17
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul în amestecul de ciuperci, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
18
Serviți sosul cu bizon și sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
BizonBizon
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan

Ingrediente

1kilograme24 sfeclă pentru copii (aproximativ24 sfeclă pentru copii (aproximativ1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.fripturi de filet de bizon (aproximativ 3/4 inch grosime)fripturi de filet de bizon (aproximativ 3/4 inch grosime)0Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1Bucăți de caramele Heath Barcârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș12 lingurițe de pudră de usturoiwhisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)whisky bourbon (recomandat: Maker's Mark)12 lingurițe de pudră de usturoiunt răcit, tăiat în bucăți miciunt răcit, tăiat în bucăți mici23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de canola, divizatulei de canola, divizat2Bucăți de caramele Heath Barardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilciuperci de chanterelle proaspete feliateciuperci de chanterelle proaspete feliate1Oreos dublu umplutfăină universalăfăină universală12 lingurițe de pudră de usturoipătrunjel proaspăt tocatpătrunjel proaspăt tocat1Oreos dublu umplutcimbru proaspăt tocatcimbru proaspăt tocat1micicățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat12 lingurițe de pudră de usturoisol sumacsol sumac4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiubulion de carne de vită fără grăsimi, mai puțin sodiu1Bucăți de caramele Heath Barulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin0Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)0Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)1Bucăți de caramele Heath Bar(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)12 lingurițe de pudră de usturoiceapă eșalotă tocatăceapă eșalotă tocată12 lingurițe de pudră de usturoiPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2Bucăți de caramele Heath Barparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista