Sumac-bizon praf cu sos de Chanterelle și sfeclă

Sumac-bizon praf cu sos de Chanterelle și sfeclă
Bizonul praf de Sumac cu sos de Chanterelle și sfeclă necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 162 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 36%. Rețete similare includ Fripturi de conopidă praf de Sumac cu rodie, Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins, și Cartofi prăjiți la cuptor cu praf de Sumac cu usturoi întins.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pentru a pregăti sfecla, lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
3
Așezați într-un vas de copt de 13 x 9 inch; adăugați 1/4 cană de apă. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se scurge; se răcește ușor. Tăiați rădăcinile; frecați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
5
Tăiați fiecare sfeclă pe jumătate pe lungime; așezați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Stropiți cu ulei de măsline; presărați uniform cu 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Pentru a pregăti bizonul, presărați ambele părți ale bizonului cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
BizonBizon
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați jumătate de bizon în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura cu bizonul rămas și 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Așezați bizonul pe o tigaie pentru pui; se presară cu sumac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BizonBizon
SumacSumac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
11
Coaceți la 350 timp de 8 minute sau până la gradul dorit de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Pentru a pregăti sosul, încălziți 2 lingurițe de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați ciuperci, șalotă, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper și usturoi; saut timp de 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
14
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
15
Adăugați bulion, pătrunjel, bourbon și cimbru; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
16
Combinați făina și 2 lingurițe de apă; adăugați amestecul de făină în amestecul de ciuperci. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
17
Se ia de pe foc. Adăugați treptat untul în amestecul de ciuperci, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
18
Serviți sosul cu bizon și sfeclă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
BizonBizon
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista