Sulițe Belgiene De Creveți De Andive
Belgian andive creveți Spears necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 9 porții cu 101 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de andive belgiene, maioneză, creveți mici și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sulițe Belgiene De Andive Cu Salată De Crab Curry, Creveți de golf pe andive belgiene, și Sulițe De Andive Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați maioneza, sucul de lămâie și muștarul. Se amestecă creveții și 2 linguri de arpagic.
Se adaugă sare și piper alb după gust.
Lingură porții egale amestec de creveți (aproximativ 1 lingură) la capătul inferior al fiecărei frunze de andive; aranjați pe un platou.
Se presară cu arpagic rămas.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Scarpetta Pinot Grigio cu un rating de 4, 2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.