Suflu de verdeturi si branza 4

Suflu de verdeturi si branza 4
Verzii și brânză souffl Circulara ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, verdeață și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Suc de dovleac de iarnă și verdețuri, Crupe Souffl Nr. 6 Cu Verdețuri Și Ceapă Dulce, și Souffle cu șuncă și brânză.

Instrucțiuni

1
Așezați verdeața într-un robot de bucătărie și procesați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și usturoiul; gatiti 6 minute sau pana cand ceapa este moale, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați făină, sare, sos fierbinte și piper; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Adăugați treptat lapte și gătiți până se îngroașă și se fierbe (aproximativ 4 minute), amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Așezați gălbenușurile de ou într-un castron mic. Adăugați treptat 1/2 cană de amestec de lapte fierbinte la gălbenușurile de ou, amestecând constant cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați amestecul de gălbenușuri în tigaie; gatiti la foc mediu-mic 1 minut. Se amestecă verdele și 3 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
VerziiVerzii
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se toarnă într-un castron mare și se răcește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Așezați albușurile de ou și crema de tartru într-un castron mediu; bateți cu mixerul la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Se amestecă ușor un sfert din albușurile de ou în amestecul de verdeață; îndoiți ușor albușurile rămase. Înveliți un vas de suflet de 1 1/2 litru cu spray de gătit; se presară cu pesmet. Se amestecă amestecul de ouă în vasul pregătit; se presară cu 1 lingură de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
VerziiVerzii
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
10
Așezați vasul în cuptor. Reduceți temperatura cuptorului la 375 (nu scoateți souffl din cuptor).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Coaceți timp de 40 de minute sau până se umflă și se fixează.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista