Sufleu De Zmeură De Ciocolată
Sufleul de zmeură de ciocolată este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 709 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciocolată, cremă de tartru, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Souffl Ciocolata-Zmeura, Souffl de ciocolata alba cu sos de zmeura-ciocolata, și Low Carb zmeura sufleu w / topit Centrul de ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Montați vasele individuale de sufle cu benzi de folie dublate de 6 inci, periate cu ulei vegetal fără aromă, pentru a forma gulere care se extind la 3 inci deasupra jantei.
Într-un castron mare termorezistent peste apă abia fierbinte, topiți ambele bomboane de ciocolată, amestecând ocazional, până se omogenizează. Într-un castron cu mixerul bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide.
Într-o cratiță mică, combinați sucul de zmeură cu 1 1/2 linguri de zahăr. Aduceți amestecul de zmeură la foc mic, adăugați-l în gălbenușurile de ou într-un flux, bătând constant și bateți amestecul timp de 1 minut.
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul de ciocolată într-un flux, bătând constant.
Într-un castron mare cu mixerul bateți albușurile până se spumează, adăugați crema de tartru și bateți albușurile până când țin vârfuri moi.
Adăugați zahărul rămas, puțin câte puțin, și bateți albușurile până când dețin vârfuri lucioase rigide.
Într-un castron răcit cu mixerul bateți crema până când ține doar vârfuri rigide. Amestecați 1/4 din albușuri în amestecul de ciocolată, pliați în albusurile rămase și chiar înainte de a fi încorporate complet, pliați frișca ușor, dar bine.
Puneți amestecul în vasul de sufle pregătit, neteziți blatul și răciți desertul, acoperit liber cu folie de plastic, timp de cel puțin 3 ore sau până când este setat. Chiar înainte de servire, scoateți gulerul cu atenție.
(Sufleul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat acoperit și răcit cu gulerul foliei în poziție).
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.