Sufleu De Zmeură De Ciocolată

Sufleu De Zmeură De Ciocolată
Sufleul de zmeură de ciocolată este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 58G de grăsime, și un total de 709 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,92 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ciocolată, cremă de tartru, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Souffl Ciocolata-Zmeura, Souffl de ciocolata alba cu sos de zmeura-ciocolata, și Low Carb zmeura sufleu w / topit Centrul de ciocolata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Montați vasele individuale de sufle cu benzi de folie dublate de 6 inci, periate cu ulei vegetal fără aromă, pentru a forma gulere care se extind la 3 inci deasupra jantei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Într-un castron mare termorezistent peste apă abia fierbinte, topiți ambele bomboane de ciocolată, amestecând ocazional, până se omogenizează. Într-un castron cu mixerul bateți gălbenușurile de ou până când sunt groase și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Într-o cratiță mică, combinați sucul de zmeură cu 1 1/2 linguri de zahăr. Aduceți amestecul de zmeură la foc mic, adăugați-l în gălbenușurile de ou într-un flux, bătând constant și bateți amestecul timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul de ciocolată într-un flux, bătând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
5
Într-un castron mare cu mixerul bateți albușurile până se spumează, adăugați crema de tartru și bateți albușurile până când țin vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați zahărul rămas, puțin câte puțin, și bateți albușurile până când dețin vârfuri lucioase rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
7
Într-un castron răcit cu mixerul bateți crema până când ține doar vârfuri rigide. Amestecați 1/4 din albușuri în amestecul de ciocolată, pliați în albusurile rămase și chiar înainte de a fi încorporate complet, pliați frișca ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Puneți amestecul în vasul de sufle pregătit, neteziți blatul și răciți desertul, acoperit liber cu folie de plastic, timp de cel puțin 3 ore sau până când este setat. Chiar înainte de servire, scoateți gulerul cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
(Sufleul poate fi preparat cu 1 zi în avans și păstrat acoperit și răcit cu gulerul foliei în poziție).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Sauternes-Filhot
Ingrediente de care veți avea nevoie
SauternesSauternes
2
* AVERTIZARE OU CRUD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului ușor de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Franceza poate fi asociată cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Calvet Cremant de Bordeaux Brut cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista