Sufleu de nap Gisele
Sufleul de nap al lui Gisele necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 162 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ouăle, zahărul brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Toțiretetele au 48 de fani. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Încercați Sufleu De Nap, Gratin De Nap, și Gratin De Nap pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați într-o farfurie de caserolă de 8x8 inci cu spray de gătit.
Puneți napii într-o oală mare și acoperiți cu bulion de pui; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 25 de minute; scurgeți.
Transferați napii într-un castron și amestecați cu un masher de cartofi sau furculiță.
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mic; gătiți și amestecați firimiturile de pâine în untul topit până când untul este absorbit, 2 până la 3 minute.
Se amestecă 2 linguri de unt, gălbenușuri de ou, zahăr brun, praf de copt, sare, piper negru și buzdugan în piure de napi. Bateți albușurile de ou într-un bol metalic sau de sticlă folosind un mixer electric până când este pufos; pliați în amestec de napi.
Se toarnă amestecul de napi în vasul de caserolă pregătit; se presară cu amestec de pesmet.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sufleul este umflat și așezat la mijloc, aproximativ 25 de minute.