Sufleu de ciocolată cu Espresso creme Anglaise
Sufleul de ciocolată cu Espresso creme Anglaise necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 665 calorii, 13g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 65 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, lapte, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza pudra de espresso instant, puteți urma acest fel principal cu Espresso Granita ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Prajituri bogate in ciocolata cu sos de ciocolata cu CR 0ME Anglaise, Espresso Creme Anglaise, și Sufleu de turtă dulce cu Maple creme Anglaise.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F și scoateți raftul superior al cuptorului. Pregătiți căni de cafea de 6 (8 uncii) sau ramekine cu părțile drepte (sau un vas de sufle de 2 litri) ungând cu unt și acoperind cu zahăr granulat, turnați orice exces. Untul și zahărul vor împiedica sufleurile să se lipească de părți, ceea ce le va permite să crească uniform. Zahărul va da, de asemenea, suflei o crustă crocantă, care este un contrast deosebit cu interiorul moale.
Combinați laptele și fasolea de vanilie și semințele într-o oală mare și grea și puneți-le la foc mediu-mic. Aduceți amestecul la foc mic, până când se formează bule în jurul marginii oalei; nu fierbe.
Se ia de pe foc și se aruncă fasolea de vanilie. Boabele de vanilie pot fi clătite și uscate și păstrate pentru o altă utilizare.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, făina și 1/4 cană de zahăr până se îngroașă ușor și de culoarea lămâii. Temperați gălbenușurile amestecând treptat aproximativ jumătate din amestecul de lapte fierbinte (nu adăugați prea repede sau ouăle se vor găti.) Întoarceți crema de patiserie înapoi în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând continuu, până când este frumoasă și groasă, suficient pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 8 până la 10 minute.
Topiți încet ciocolata cu Frangelico într-un cazan dublu peste apă fierbinte sau într-un cuptor cu microunde setat la maxim timp de 2 minute, amestecând la jumătatea timpului de încălzire pentru a o netezi. Se amestecă amestecul de ciocolată topită în crema de patiserie; se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron curat separat, bateți albușurile și sarea doar până când țin vârfuri moi. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați 1/3 din albușurile bătute în crema de patiserie cu ciocolată pentru a o ușura, apoi pliați ușor în restul. Puneți aluatul în ceștile de cafea pregătite, la 2/3 din drum, și agitați-le ușor pentru a netezi blatul.
Așezați ceștile de cafea pe o foaie de prăjituri și coaceți pe raftul din mijloc timp de aproximativ 20 de minute. Sufleul se face când s-a umflat peste margine, exteriorul este auriu și centrul este încă puțin slăbit și cremos; aveți grijă să nu coaceți prea mult. Pentru a servi, cereți fiecărui oaspete să deschidă partea superioară a sufleului cu o lingură și să toarne Espresso Crme Anglaise. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Se toarnă smântâna grea și fasolea de vanilie și semințele într-o cratiță și se pun la foc mediu-mic. Aduceți amestecul la foc mic, până când se formează bule în jurul marginii oalei; nu fierbe.
Se ia de pe foc. Aruncați fasolea de vanilie. Boabele de vanilie pot fi clătite și uscate și păstrate pentru o altă utilizare.
Într-un castron mare, amestecați gălbenușurile de ou, zahărul, cafeaua și pudra de espresso, până se omogenizează bine. Temperați gălbenușurile amestecând treptat în amestecul de smântână fierbinte (nu adăugați prea repede sau ouăle se vor găti.) Întoarceți crema înapoi în cratiță și gătiți la foc mediu-mic, amestecând continuu, până când este suficient de groasă pentru a acoperi spatele unei linguri, aproximativ 8 până la 10 minute.
Serviți imediat cu sufle de ciocolată. (Dacă nu serviți imediat, apăsați folie de plastic pe suprafața cremei pentru a preveni formarea unei piele și refrigerați.)
Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Larroque Bordeaux Superieur cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Chateau Larroque Bordeaux Superieur]()
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Nuanță granat închis în culoare. Fructe roșii, migdale și alune, cu o aromă slabă de vanilie. Atacul mătăsos, catifelat dezvăluie o aromă plăcută, concentrată, cu o structură bună. Arome de fructe uscate și o combinație de lemn dulce și note prăjite.Amestec: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc