Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă
Sufleul cald de brânză Edam cu slănină crocantă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 322 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, făină, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă, Supă De Brânză Edam, și Conopidă și brânză Edam (olandeză).
Instrucțiuni
Aduceți laptele la fiert. Într-o tigaie diferită la foc mediu topiți untul, adăugați făina și gătiți fără să se rumenească până când amestecul începe să baloneze. Adăugați treptat lapte fierbinte în mod constant. Gatiti pana cand textura devine neteda si groasa si incepe sa fiarba.
Lăsați să fiarbă timp de 3 până la 5 minute șoptind constant.
Se ia de pe foc, se pune într-un bol.
Se amestecă gălbenușurile, sarea, piperul și cayenne în amestec.
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți souffle ramekin ungând marginile cu unt înmuiat.
Presărați parmezanul ras fin uniform în jurul ramekinului. Pregătiți bain marie (baie de apă) pentru sufleu și încălziți în cuptor.
Într-un castron topiți crema de brânză, untul și brânza edam.
Adăugați bechamel la amestecul de brânză. Cu o spatulă pliați albușurile de ou bătute cu vârf moale pentru a se amesteca.
Tăiați slănina nueske în bucăți mici, sotati-o în tigaie până când este crocantă.
Scurgeți excesul rapid și așezați-l pe un prosop de hârtie.
Umpleți ramekinul pregătit cu amestec până la vârf. Curățați marginile ramekinului de orice amestec suplimentar. Pentru a coace sufleu așezați ramekinele la bain marie timp de 15 minute până când pufăie la 1 inch deasupra ramekinului. Scoateți sufleul din cuptor pentru a se răci.
Așezați o lingură de slănină crocantă în centrul suflei.
Așezați Ramekin pe farfurie cu o quenelle de sorbet de ceapă.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.