Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă

Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă
Sufleul cald de brânză Edam cu slănină crocantă necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 322 calorii, 12g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare, făină, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Sufleu cald de brânză Edam cu slănină crocantă, Supă De Brânză Edam, și Conopidă și brânză Edam (olandeză).

Instrucțiuni

1
Aduceți laptele la fiert. Într-o tigaie diferită la foc mediu topiți untul, adăugați făina și gătiți fără să se rumenească până când amestecul începe să baloneze. Adăugați treptat lapte fierbinte în mod constant. Gatiti pana cand textura devine neteda si groasa si incepe sa fiarba.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Lăsați să fiarbă timp de 3 până la 5 minute șoptind constant.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se ia de pe foc, se pune într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă gălbenușurile, sarea, piperul și cayenne în amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
PiperPiper
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pregătiți souffle ramekin ungând marginile cu unt înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
7
Presărați parmezanul ras fin uniform în jurul ramekinului. Pregătiți bain marie (baie de apă) pentru sufleu și încălziți în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
CuptorCuptor
8
Într-un castron topiți crema de brânză, untul și brânza edam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Brânză EdamBrânză Edam
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați bechamel la amestecul de brânză. Cu o spatulă pliați albușurile de ou bătute cu vârf moale pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Tăiați slănina nueske în bucăți mici, sotati-o în tigaie până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scurgeți excesul rapid și așezați-l pe un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Umpleți ramekinul pregătit cu amestec până la vârf. Curățați marginile ramekinului de orice amestec suplimentar. Pentru a coace sufleu așezați ramekinele la bain marie timp de 15 minute până când pufăie la 1 inch deasupra ramekinului. Scoateți sufleul din cuptor pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
CuptorCuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
13
Așezați o lingură de slănină crocantă în centrul suflei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
14
Așezați Ramekin pe farfurie cu o quenelle de sorbet de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
15
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Amelia Brut rosul Cremant de Bordeaux. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia Brut Rose Cremant de Bordeaux
Amelia prezintă arome și arome de căpșuni și coacăze roșii, cu un corp mediu și un finisaj elegant. O bogăție pe palat și bule fine rezultă din vinificare folosind metoda Traditionnelle și îmbătrânirea pe drojdie.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista