Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați dovleceii umpluți cu Ricotta. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $ 1.98 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 231 calorii. 122 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sos de spaghete, brânză ricotta, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 89%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Suc De Fructe Umplute Cu Ricotta, Ricotta Umplute Acorn Squash, și Flori de Squash umplute cu Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Tăiați capetele de dovlecei; tăiați dovleceii în jumătate (pe lungime). Cu o linguriță scoop din semințe și o parte din pulpa lăsând scoici aproximativ 1/2 inch grosime. Coji de suc de fructe de abur peste apă clocotită până la clare-licitație (aproximativ 5 minute). Plonjați în apă rece, scurgeți bine și dați deoparte.
Într-o tigaie mică la foc mediu, topiți o lingură de unt.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se termină. Strângeți spanacul pentru a îndepărta umezeala suplimentară și adăugați la usturoi și ceapă și gătiți până se încălzește bine.
Într-un bol de amestecare de dimensiuni medii, combinați ouăle, ricotta, parmezanul, pătrunjelul, sarea, piperul, condimentele italiene și amestecul de spanac. Umpleți jumătățile de dovlecei cu acest amestec, aproximativ trei linguri pe coajă și puneți dovleceii într-un vas de copt superficial. Topiți untul rămas și periați peste cojile de dovlecei
Coaceți timp de 20 de minute. Dacă doriți, serviți cu sos de roșii.