Suc de fructe de vară cu ierburi și tort de cartofi cu parmezan
Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 170 calorii, 8g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de făină universală, cartofi de aur yukon, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Squash De Vară Cu Ierburi Și Torte De Cartofi, Supă De Cartofi Parmezan Cu Ierburi, și Panglici de dovlecei de vară cu lămâie și parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 8 inci. Puneți deoparte 1/4 cană de ceapă verde feliată. Aruncați ceapa verde rămasă, brânza, făina, cimbru, sare și piper într-un castron mediu pentru a amesteca.
Strat 1/6 de cartofi în cercuri concentrice în fundul a 1 tigaie pregătită, suprapunându-se ușor.
Strat 1/4 de dovleac în cercuri concentrice deasupra cartofilor.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Se presară cu 1/6 amestec de brânză. Repetați cu 1/6 de cartofi, apoi 1/4 de dovlecei și 1 linguriță de ulei.
Se presară cu 1/6 amestec de brânză. Se acoperă cu 1/6 de cartofi.
Stropiți cu 1 linguriță de ulei.
Se presară cu 1/6 din amestecul de brânză și se presează ușor pentru a se aplatiza. Repetați procedura cu a doua tigaie de tort și amestecul rămas de cartofi, dovlecei, ulei și brânză.
Acoperiți tigăile cu folie.
Coaceți până când cartofii sunt aproape fragezi, aproximativ 40 de minute.
Îndepărtați folia; coaceți neacoperit până când tortele încep să se rumenească și cartofii sunt fragede, cu aproximativ 25 de minute mai mult. (Se poate face cu 6 ore înainte. Mișto. Se acoperă cu folie și se răcește. Reîncălziți, acoperit cu folie, în cuptorul de 350 de metri până la încălzire, aproximativ 30 de minute.)
Tăiați fiecare torte în pene.
Presărați pene cu 1/4 cană de ceapă verde; servi.