Suc De Fructe De Nuc Saut 4

Suc De Fructe De Nuc Saut 4
Butternut suc de fructe saut este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de piper, slănină, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Suc De Fructe De Nuc Saut 4, Suc De Fructe Cu Coajă Prăjită Kale Saut 4, și Cotlet de porc cu suc de fructe, mere și saut de afine 4.

Instrucțiuni

1
În tigaie de 12 inci, gătiți slănină la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când este crocantă. Se amestecă ceapa. Gatiti aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana cand ceapa este crocanta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se amestecă dovleceii, cimbru și piper. Acoperiți și gătiți 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până când dovlecelul este fraged. Se amestecă spanacul doar până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
CimbruCimbru

Echipamente

DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista