Stup Cupcakes

Stup Cupcakes
Stup prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 547 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână Decorațiuni de albine cu bomboane, miere, glazură pufoasă Betty whipped și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stup Cupcakes, Stupul, și Tort De Stup pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
3
Faceți amestecul de cupcake conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Umpleți cupele de briose o treime pline cu aluat, folosind aproximativ 2 linguri în fiecare. Strângeți punga de umplere de 20 de ori; tăiați colțul pungii la linia de tăiere. Împărțiți umplutura uniform între cupcakes, asigurându-vă că umplutura nu atinge părțile laterale ale cupelor de briose. Distribuiți uniform aluatul rămas între cupcakes, asigurându-vă că umplutura este complet acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cupcake MixCupcake Mix
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți 24 de minute sau până când suprafața cupcakes apare uscată. Se răcește 20 de minute; scoateți cupcakes din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Într-un castron mediu, amestecați culoarea alimentelor în glazură până la galben strălucitor; lingură în punga de decorare prevăzută cu vârful rotund #802 sau #6. Începând de la 12 oclock pe marginea exterioară a fiecărui cupcake și folosind o presiune constantă pe SAC, înghețarea țevii în sensul acelor de ceasornic pentru 6 sau 7 rotații, lucrând spre centru și terminând în vârf înalt. Decorați cu albine și stropiți cu miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista