Stup Cupcakes
Stup prajiturele ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 547 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți la îndemână Decorațiuni de albine cu bomboane, miere, glazură pufoasă Betty whipped și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Stup Cupcakes, Stupul, și Tort De Stup pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite.
Faceți amestecul de cupcake conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, ulei și ouă. Umpleți cupele de briose o treime pline cu aluat, folosind aproximativ 2 linguri în fiecare. Strângeți punga de umplere de 20 de ori; tăiați colțul pungii la linia de tăiere. Împărțiți umplutura uniform între cupcakes, asigurându-vă că umplutura nu atinge părțile laterale ale cupelor de briose. Distribuiți uniform aluatul rămas între cupcakes, asigurându-vă că umplutura este complet acoperită.
Coaceți 24 de minute sau până când suprafața cupcakes apare uscată. Se răcește 20 de minute; scoateți cupcakes din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mediu, amestecați culoarea alimentelor în glazură până la galben strălucitor; lingură în punga de decorare prevăzută cu vârful rotund #802 sau #6. Începând de la 12 oclock pe marginea exterioară a fiecărui cupcake și folosind o presiune constantă pe SAC, înghețarea țevii în sensul acelor de ceasornic pentru 6 sau 7 rotații, lucrând spre centru și terminând în vârf înalt. Decorați cu albine și stropiți cu miere.