Struguri Roșii, Fasole Neagră, Coriandru, Tacos Jicama

Struguri Roșii, Fasole Neagră, Coriandru, Tacos Jicama
Rețeta struguri roșii, fasole neagră, coriandru, Tacos Jicama este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 247 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 323 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați plita, tortilla de porumb, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tacos De Quinoa Cu Fasole Neagră Cilantro Lime, Tacos de pui cu coriandru prăjit cu salată de fasole neagră, și Tacos de fasole neagră cu Avocado Cilantro Lime Crema pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir
Unicul 2012 are straturi de cireș sălbatic, lemn dulce, piper negru și scorțișoară. Culoarea roșu rubiniu pal și taninurile mătăsoase ne arată cât de maiestuos este acest site.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista