Strudel Festiv
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul festiv. Această rețetă servește 8 și costă 2,57 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca de Crăciun g, scorțișoară măcinată, ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Strudel de mere (strudel apfel), Ștrudel De Șuncă, și Strudel De Ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C / 350 grade F / Gaz
Întindeți 6 foi de patiserie filo pe un prosop de ceai curat, suprapunându-se fiecare cu un centimetru, astfel încât să acopere prosopul de ceai.
Nota bucătarului: filo-ul ar trebui să acopere complet prosopul de ceai, cu doar o mică depășire la unul dintre capetele mai scurte.
Lucrați rapid, astfel încât patiseria dvs. să nu se usuce și să periați puțin unt topit peste tot.
Se presară peste scorțișoară și 2 uncii/ 50 g de zahăr, apoi se sfărâmă peste nucile de ghimbir pentru a adăuga un pic frumos de criză. Așezați cu grijă restul foilor de patiserie deasupra și ungeți din nou cu unt.
Folosiți-vă mâinile să se năruie budinca de Crăciun într-un castron apoi grătar în fructe, miezuri și toate. Vrei să ai aproximativ aceeași cantitate de fructe rase ca și budinca.
Adăugați aproximativ 2 linguri de zahăr și amestecați-le împreună pentru a rupe budinca puțin mai mult.
Presărați acest lucru pe toată patiseria, astfel încât să fie acoperit aproximativ, lăsând consola limpede.
Așezați ciocolata la rând deasupra budincii de Crăciun, pe partea scurtă cea mai apropiată de consolă.
Îndoiți consola peste ciocolată și prindeți-o, apoi ridicați prosopul de ceai și folosiți-l pentru a vă ajuta să vă rostogoliți cu atenție strudelul. Puneți capetele dedesubt pentru a-l sigila și transferați într-o tigaie mare antiaderentă.
Ungeți-l peste tot cu unt, apoi presărați puțin mai mult zahăr.
Coaceți în cuptorul încins timp de aproximativ 40 de minute până când sunt crocante, aurii și superbe. S-ar putea să se despartă puțin și să arate ușor rustic, dar cred că este destul de frumos. Nota bucătarului: puteți înfășura un strat suplimentar de filo în jurul acestuia înainte de a găti, dacă doriți să arate puțin mai îngrijit.
Odată ce strudelul este gătit, lăsați să se răcească, apoi folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia strudelul
2-inch/ 5 cm felii. Îndepărtați-le cu zahăr glazură și serviți cu cremă gata preparată din frigider.