Strudel Festiv

Strudel Festiv
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați strudelul festiv. Această rețetă servește 8 și costă 2,57 USD pe porție. O porție conține 537 calorii, 10g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați budinca de Crăciun g, scorțișoară măcinată, ciocolată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Strudel de mere (strudel apfel), Ștrudel De Șuncă, și Strudel De Ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180 grade C / 350 grade F / Gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Întindeți 6 foi de patiserie filo pe un prosop de ceai curat, suprapunându-se fiecare cu un centimetru, astfel încât să acopere prosopul de ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Nota bucătarului: filo-ul ar trebui să acopere complet prosopul de ceai, cu doar o mică depășire la unul dintre capetele mai scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
4
Lucrați rapid, astfel încât patiseria dvs. să nu se usuce și să periați puțin unt topit peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
5
Se presară peste scorțișoară și 2 uncii/ 50 g de zahăr, apoi se sfărâmă peste nucile de ghimbir pentru a adăuga un pic frumos de criză. Așezați cu grijă restul foilor de patiserie deasupra și ungeți din nou cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
6
Folosiți-vă mâinile să se năruie budinca de Crăciun într-un castron apoi grătar în fructe, miezuri și toate. Vrei să ai aproximativ aceeași cantitate de fructe rase ca și budinca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați aproximativ 2 linguri de zahăr și amestecați-le împreună pentru a rupe budinca puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Presărați acest lucru pe toată patiseria, astfel încât să fie acoperit aproximativ, lăsând consola limpede.
9
Așezați ciocolata la rând deasupra budincii de Crăciun, pe partea scurtă cea mai apropiată de consolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
10
Îndoiți consola peste ciocolată și prindeți-o, apoi ridicați prosopul de ceai și folosiți-l pentru a vă ajuta să vă rostogoliți cu atenție strudelul. Puneți capetele dedesubt pentru a-l sigila și transferați într-o tigaie mare antiaderentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Ungeți-l peste tot cu unt, apoi presărați puțin mai mult zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
12
Coaceți în cuptorul încins timp de aproximativ 40 de minute până când sunt crocante, aurii și superbe. S-ar putea să se despartă puțin și să arate ușor rustic, dar cred că este destul de frumos. Nota bucătarului: puteți înfășura un strat suplimentar de filo în jurul acestuia înainte de a găti, dacă doriți să arate puțin mai îngrijit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Odată ce strudelul este gătit, lăsați să se răcească, apoi folosiți un cuțit zimțat pentru a tăia strudelul
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
14
2-inch/ 5 cm felii. Îndepărtați-le cu zahăr glazură și serviți cu cremă gata preparată din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista