Broccoli Mac și brânză Gratin
Broccoli Mac și brânză Gratin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 88 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 374 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, lapte, flori de broccoli și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Broccoli și conopidă Gratin Mac N Brânză, Rețetă de Gratin de Broccoli și brânză albastră, și Gratin de Broccoli și conopidă cu brânză Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Gatiti pastele in apa clocotita 8 minute; adăugați broccoli. Gatiti 3 minute sau pana cand pastele sunt gata.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați usturoiul în tigaie; gatiti 45 de secunde.
Transferați amestecul de usturoi într-un castron mic; pus deoparte.
Adăugați 1 linguriță de ulei rămas în tigaie; se amestecă ceapa. Gatiti 1 minut, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă 3 căni de lapte. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați restul de 3/4 cană de lapte și făină într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ceapă. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare, amestecând constant cu un tel; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu cu un tel.
Se ia de pe foc; se amestecă brânzeturile, sarea, piperul negru, ardeiul roșu și nucșoara.
Adăugați amestecul de paste în amestecul de lapte, aruncând ușor pentru a acoperi.
Se toarnă amestecul într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați amestecul de usturoi și pâinea într-un robot de bucătărie; pulsează de 15 ori sau până când firimiturile fine măsoară 1 cană.
Presărați amestecul de pesmet peste amestecul de paste.
Coaceți la 400 timp de 18 minute sau până când blatul se rumeneste.