Strudel De Nucă De Piersici
Peach nuc Strudel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 189 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci, pachet de 3 uncii de foietaj, piersici și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Strudel Cu Nucă De Ciocolată, Strudel Cu Nucă De Ciocolată, și Strudel De Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul cuptorului în poziția de mijloc și tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Într-un castron mediu, combinați piersici feliate, 1/3 cană zahăr, scorțișoară, amidon de porumb și suc de lămâie. Se amestecă nucile.
Făinați ușor o suprafață de lucru curată și rotiți aluatul foietaj într-un dreptunghi de 16 x 12 inci. Cu partea scurtă orientată spre tine, acoperă 1/2 de patiserie cu amestec de piersici, lăsând o margine de 1 inch la capătul cel mai apropiat de tine.
Rulați patiseria în sus, în formă de jeleu și sertizați pentru a sigila marginile.
Transferați strudelul pe foaia de copt pregătită și periați blatul cu unt topit.
Se presară cu restul de 1 linguriță de zahăr.
Tăiați trei fante deasupra patiseriei pentru a lăsa aburul să scape.
Coaceți până când patiseria este aurie, aproximativ 35 de minute.
Transferați foaia de copt într-o grătar și lăsați să se răcească timp de 20 de minute înainte de servire