Strudel De Caise Cu Alune
Strudelul de caise cu alune este un lacto ovo vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 196 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, caise, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Strudel De Ciocolată-Caise, Strudel De Baclava De Caise, și Ferestre Cu Alune-Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați caisele, zahărul și coaja. Se amestecă sucul de portocale și apa. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute sau până când sucul este absorbit, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc și se răcește la temperatura camerei. Puneți deoparte 1 lingură de nuci; prăjiți nucile rămase. Se amestecă în amestecul de caise.
Așezați o foaie de aluat filo pe o suprafață de lucru; periați cu unt și presărați cu 1 lingură de firimituri. Repetați cu încă 5 foi de filo; perierea fiecărui strat cu unt și stropirea cu firimituri. (Păstrați restul de phyllo acoperit cu folie de plastic și un prosop umed pentru a preveni uscarea acestuia.)
Întindeți cu grijă umplutura de-a lungul unei margini lungi până la 2 in. de margini. Îndoiți cele două părți scurte peste umplutură.
Rulați stilul jelly-roll, începând cu o latură lungă.
Așezați cusătura cu fața în jos pe o foaie de copt unsă.
Periați blatul cu unt și scorați ușor la fiecare 1-1/2 in.
Se presară cu nuci rezervate.
Se coace la 375 la 15 minute sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă. Slice la mărcile marcate.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Strudel. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "