Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 4. O porție conține 354 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $5.41 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă ați păstrat coaja de lămâie, cățelul de usturoi, untul și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Strozzapreti cu spanac și lămâie conservată, Sparanghel Cu Vinetă De Lămâie Meyer Și Lămâie Conservată, și Baie De Lămâie Conservată.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu până când untul face spumă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați usturoi și 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu; gatiti, amestecand des, pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Usturoi
3
Adăugați panko și gătiți, amestecând des, până când panko se rumeneste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
4
Se amestecă coaja de lămâie și se transferă panko pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Coaja De Lămâie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Lasă să se răcească; pune deoparte. Ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Gatiti pastele intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare, amestecand ocazional, pana la al dente (aproximativ 5 minute pentru pastele proaspete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Scurgere.
8
Între timp, încălziți restul de 6 linguri de unt în aceeași tigaie la foc mediu. Gatiti, rotind tigaia ocazional, pana cand untul se rumeneste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 1 buchet de spanac; gatiti, aruncand, pana se ofileste, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
10
Adăugați paste în tigaie și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Adăugați suc de lămâie, coaja de lămâie conservată și restul de 1/4 linguriță fulgi de ardei roșu și tosso combinați; condimentați cu sare, piper și mai mult suc de lămâie și coaja de lămâie conservată, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Lămâie Conservată
Suc De Lămâie
Piper
Sare
12
Se adaugă spanacul rămas și se adaugăpână când se usucă ușor, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
13
Serviți pastele acoperite cu panko rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet Panko Sau Făină Matzo
Paste
14
Faceți înainte: Panko poate fi prăjit cu 1 zi înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.