Stridiile prăjite japoneze Marvel (Kaki Fuh-rai) cu sos tartar de lămâie

Stridiile prăjite japoneze Marvel (Kaki Fuh-rai) cu sos tartar de lămâie
Stridiile prăjite japoneze Marvel (Kaki Fuh-rai) cu sos tartar de lămâie necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 3G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ou, sare și piper, maioneza, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stridii prăjite cu Panko (Kaki Furai / Kaki Fry), Serios mănâncă stridii prăjite cu sos Tartar, și Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Faceți un sos tartru amestecând maioneza, sucul de lămâie, coaja de lămâie, murătura de mărar și 1/4 linguriță de piper cayenne împreună într-un castron mic până se combină bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Sos TartarSos Tartar
Murături De MărarMurături De Mărar
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Amestecați firimiturile panko, 1/8 linguriță piper cayenne, sare și piper negru împreună într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Încălziți uleiul de canola într-o friteuză sau o cratiță la 360 de grade F (180 de grade C). Măsurați temperatura cu un termometru de prăjit adânc pentru precizie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Scufundați o stridie în oul bătut și apăsați în firimituri panko pentru a acoperi. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a lipit să poată cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Așezați stridiile pane pe o farfurie în timp ce coaceți restul; nu stiva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
7
Gatiti stridiile, cate doua, in uleiul incins pana cand panko se rumeneste, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Transferați stridiile prăjite pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie și puneți-le în cuptor pentru a se încălzi în timp ce prăjiți stridiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se servește cu sosul tartru pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista