Stridiile prăjite japoneze Marvel (Kaki Fuh-rai) cu sos tartar de lămâie

Stridiile prăjite japoneze Marvel (Kaki Fuh-rai) cu sos tartar de lămâie
Stridiile prăjite japoneze Marvel (Kaki Fuh-rai) cu sos tartar de lămâie necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 3G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica ou, sare și piper, maioneza, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Stridii prăjite cu Panko (Kaki Furai / Kaki Fry), Serios mănâncă stridii prăjite cu sos Tartar, și Cod prăjit pentru pește și chipsuri cu sos Tartar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Faceți un sos tartru amestecând maioneza, sucul de lămâie, coaja de lămâie, murătura de mărar și 1/4 linguriță de piper cayenne împreună într-un castron mic până se combină bine; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Sos TartarSos Tartar
Murături De MărarMurături De Mărar
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Amestecați firimiturile panko, 1/8 linguriță piper cayenne, sare și piper negru împreună într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Încălziți uleiul de canola într-o friteuză sau o cratiță la 360 de grade F (180 de grade C). Măsurați temperatura cu un termometru de prăjit adânc pentru precizie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scufundați o stridie în oul bătut și apăsați în firimituri panko pentru a acoperi. Aruncați ușor între mâini, astfel încât orice pesmet care nu s-a lipit să poată cădea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 Ardei Morita Uscat1 Ardei Morita Uscat
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Așezați stridiile pane pe o farfurie în timp ce coaceți restul; nu stiva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
7
Gatiti stridiile, cate doua, in uleiul incins pana cand panko se rumeneste, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Transferați stridiile prăjite pe o foaie de copt tapetată cu prosoape de hârtie și puneți-le în cuptor pentru a se încălzi în timp ce prăjiți stridiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Se servește cu sosul tartru pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos TartarSos Tartar

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista