Stridii pe jumătate de coajă cu Chile, coriandru și Salsa de lămâie Meyer
Stridiile de rețetă pe jumătate de coajă cu Chile, Cilantro și Meyer Lemon Salsan sunt gata în aproximativ 7 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 7 porții cu 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de coriandru, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Stridii pe jumătate de coajă cu Chile, coriandru și Salsa de lămâie Meyer, Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa murată-ghimbir, și Stridii pe jumătate de coajă cu Salsa de grădină la grătar.
Instrucțiuni
Se amestecă toate ingredientele salsa într-un castron și se răcește, acoperite, până la rece (și până la 6 ore). Condimentează cu mai multă sare.