Stridii la grătar cu sos Mignonette de ghimbir murat

Stridii la grătar cu sos Mignonette de ghimbir murat
Stridiile la grătar cu sos Mignonette de ghimbir murat sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, șalotă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos Mignonette cu stridii proaspete, Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțetul de vin de orez prin sosul de soia într-un castron mic. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Frecați stridiile cu o perie rigidă sub apă curgătoare. Introduceți un cuțit de stridii în marginea articulată a fiecărei stridii; răsuciți mânerul cuțitului înainte și înapoi până când coaja superioară este slăbită. Glisați cuțitul de stridii de-a lungul fundului cochiliei superioare pentru a detașa mușchiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Scoateți și aruncați coaja superioară, păstrând stridia în coaja inferioară mai adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
4
Puneți aproximativ 1 linguriță de sos peste fiecare stridie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Grătar, fără capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
1 până la 2 minute sau până când sosul fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Scoateți stridiile de pe grătar cu clești, având grijă să nu vărsați sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista