Stridii la grătar cu sos Mignonette de ghimbir murat
Stridiile la grătar cu sos Mignonette de ghimbir murat sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 15 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, șalotă, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sos Mignonette cu stridii proaspete, Stridii pe jumătate de coajă cu sos Mignonette, și Stridii Pe Jumătate De Coajă Cu Sos Mignonette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună oțetul de vin de orez prin sosul de soia într-un castron mic. Pune deoparte.
Frecați stridiile cu o perie rigidă sub apă curgătoare. Introduceți un cuțit de stridii în marginea articulată a fiecărei stridii; răsuciți mânerul cuțitului înainte și înapoi până când coaja superioară este slăbită. Glisați cuțitul de stridii de-a lungul fundului cochiliei superioare pentru a detașa mușchiul.
Scoateți și aruncați coaja superioară, păstrând stridia în coaja inferioară mai adâncă.
Puneți aproximativ 1 linguriță de sos peste fiecare stridie.
Grătar, fără capac pentru grătar, la foc mare (400 până la 50
1 până la 2 minute sau până când sosul fierbe.
Scoateți stridiile de pe grătar cu clești, având grijă să nu vărsați sos.