Strawberry Conservă

Strawberry Conservă
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană? Conservarea căpșunilor ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 91 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 62 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă, căpșuni, zahăr uimitor și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 30%. Încercați Strawberry Conservă, Rubarbă-Căpșuni Conserva, și Conserve de căpșuni parfumate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o oală grea și largă. Acoperiți; lăsați să stea la temperatura camerei, amestecând ocazional, timp de 2 ore. (Boabele se vor scurge și zahărul se va dizolva.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Aduceți amestecul de căpșuni la foc mic la foc mediu. Gatiti, amestecand usor, pana cand capsunile sunt doar fragede, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați căpșunile în 1 borcan de halbă. Continuați să fierbeți lichidul până se îngroașă într-o consistență siropoasă, 1-2 minute. Aruncați coaja de lămâie și turnați siropul peste căpșuni; sigilați și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Se răcește până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CăpșuniCăpșuni
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista