Straturi De Ouă Și Brânză Peste Noapte
Straturile de ouă și brânză peste noapte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 856 calorii, 52G de proteine, și 57G de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, piper, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Straturi Peste Noapte, Straturi de anghinare și șuncă peste noapte, și Straturi De Sparanghel Peste Noapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalzeste cuptorul la 350 de metri cubi F / 180 de metri cubi C / GAZ
Ungeți un vas mic de 4 căni/960 ml rezistent la cuptor.
Scoateți crustele din pâine și tăiați-le felii; ar trebui să aveți aproximativ 3 căni.
Așezați feliile peste vasul de copt, suprapunându-se ușor și lăsând unele margini să atârne peste laturi.
Bateți împreună ouăle și laptele într-un castron mare. Se amestecă jumătate din brânză și se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă trei sferturi din amestecul de ouă peste cuburile de pâine.
Curățați jumătatea inferioară a sparanghelului și rupeți capetele tulpinii acolo unde se fixează natural. Aruncați orice tulpini lemnoase.
Puneți mortadela peste pâine și acoperiți cu sulițe de sparanghel.
Se toarnă amestecul de ou rămas deasupra și se termină cu brânza rămasă. În acest moment, puteți coace straturile imediat sau puteți acoperi cu folie de plastic/folie alimentară și refrigerați peste noapte pentru un mic dejun surpriză în pat.
Coaceți straturile până când se fixează, 30 până la 35 de minute.
Lăsați să se răcească ușor, presărați blatul cu arpagic tocat și serviți în vasul de copt.
P. S. dublați această rețetă cu ușurință pentru o mulțime mare și urmăriți-o să dispară la fiecare Brunch sau potluck de Anul Nou.
Coaceți timp de 1 oră într-o tigaie de 9 pe 13 în/23 pe 33 cm.
Din cartea de bucate proaspăt căsătorită: idei proaspete și rețete moderne pentru gătit cu și unul pentru celălalt de Sarah Copeland. Text Copyright 2012 de Sarah Copeland; fotografii Copyright 2012 de Sara Remington. Publicat de Chronicle Books LLC.