Straturi de mic dejun Brie-și-Veggie
Straturile de mic dejun Brie-și-Veggie ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 10 porții cu 365 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, lapte, sare condimentată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Brie-și-Veggie Brunch straturi, Straturi de mic dejun cu somon și Brie, și Ham, Cheddar și Veggie straturi de mic dejun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Saut primele 3 ingrediente în ulei fierbinte 10 până la 12 minute sau doar până când legumele sunt fragede și feliile de ceapă încep să devină aurii.
Tăiați și aruncați coaja de la Brie.
Tăiați brânza în cuburi de 1/2 inch.
Puneți un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci cu jumătate de cuburi de pâine, amestec de ceapă, cuburi de Brie și brânză parmezană.
Bateți împreună ouăle și următoarele 4 ingrediente; se toarnă jumătate din amestecul de ouă uniform peste brânzeturi. Repetați straturile o dată. Acoperiți și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore.
Coaceți la 350 timp de 45 până la 50 de minute sau până când se rumenesc ușor deasupra și se așează în centru.
* 2 cani(8 oz.) brânza elvețiană mărunțită poate fi înlocuită.