Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați stratificat Island Dip. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 144 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 15 și costă 57 de cenți pe porție. Este perfect pentru Super Bowl. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ROM, macadamii pentru jardiniere, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pizza Dip, Pui Enchilada Dip, și Dip De Caramel Sărat.
Instrucțiuni
1
Bate 4 oz. cremă de brânză, ananas și 1 cană bici rece cu bici până se omogenizează bine; se întinde pe fundul plăcii de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2
Se amestecă crema de brânză rămasă, zahărul pudră și coaja de tei; se întinde pe stratul de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Se amestecă restul de bici rece și rom; răspândit peste strat de var. Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.