Stratificat de roșii uscate la soare și busuioc

Stratificat de roșii uscate la soare și busuioc
Răspândirea stratificată de roșii uscate la soare și busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de condimente. Această rețetă servește 20 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 225 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți garnituri: crenguțe de rozmarin, parmezan, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Stratificat de roșii uscate la soare și busuioc, Răspândire stratificată de roșii uscate la soare și anghinare, și Tartinat Cu Brânză Cremă De Roșii Și Busuioc Uscat La Soare.

Instrucțiuni

1
Bateți 2 pachete (8 uncii) cremă de brânză, unt, 1/2 linguriță sare și piper la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Procesați roșiile uscate într-un robot de bucătărie până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Adăugați 1 pachet (3 uncii) cremă de brânză, pastă de roșii și 1/4 linguriță de sare; procesați până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale. Puneți lingura într-un castron și lăsați-o deoparte. Ștergeți recipientul robotului de bucătărie curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Procesați usturoiul și următoarele 4 ingrediente în robotul de bucătărie până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
5
Adăugați parmezan, restul de brânză cremă de pachet de 3 uncii și restul de 1/4 linguriță de sare; pulsează doar până se amestecă, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
6
Pulverizați o tigaie cu formă de arc de 6 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
7
Întindeți 1/2 cană de amestec de unt uniform pe fundul tigaiei cu formă de arc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
8
Strat cu jumătate de amestec de roșii, 1/2 cană de amestec de unt și jumătate de amestec de busuioc; se acoperă cu 1/2 cană de amestec de unt. Repetați straturile cu amestecul de roșii rămas, 1/2 cană de amestec de unt și amestecul de busuioc rămas. Se acoperă cu amestecul de unt rămas. Acoperiți cu folie de plastic; se răcește cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Rulați ușor un cuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei; îndepărtați cu grijă fundul tigaiei și așezați stratul întins pe o tavă de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Garnisiți, dacă doriți.
12
Se servește cu biscuiți sau felii de baghetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Pentru LegarePentru Legare
DificultateGreu
Gata În25 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista