Stout Imperial Rus (Pentru Producătorii De Bere Avansați)

Stout Imperial Rus (Pentru Producătorii De Bere Avansați)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Russian Imperial Stout (pentru producătorii de bere avansați). Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 1004 calorii. Această rețetă servește 40. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crystal 120 malt, malț de ciocolată, hamei Northern brewer - 30 de minute și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Imperial IPA (pentru Homebrewers avansate), Sour Saison (Pentru Homebrewers Avansate), și Sticlă De Despărțire Dubbel Belgian (Pentru Bere Intermediară).

Instrucțiuni

1
Mash-în cele 21 de kilograme de cereale până la 154 de litri de apă folosind 5,75 galoane de apă la aproximativ 167 de litri de apă pe kilogram (1,1 litri de apă pe kilogram). Se amestecă timp de 2 minute pentru a preveni aglomerarea bilelor de cereale, creând un piure consistent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Acoperiți piureul, descoperind doar pentru a amesteca scurt la fiecare 20 de minute.
3
Încălziți 4,25 galoane de apă de spargere până la aproximativ 185 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
4
După zdrobire timp de 60 de minute, amestecați și spargeți. Ar trebui să aveți 7 până la 7,5 galoane în ceainic.
5
Adăugați 2 uncii de hamei Magnum și aduceți la fierbere.
6
După fierbere timp de 60 de minute, adăugați 1 uncie hamei de bere din nord.
7
După un total de 80 de minute, adăugați 1 uncie hamei de bere din nord.
8
După 90 de minute, scoateți-l de pe foc și răciți-l folosind un răcitor de must până la 60 de grade F.
9
Transferați la un carboy și luați o citire gravitațională.
10
Fermentați la 60-65-F timp de 3 săptămâni.
11
Transferați într-un carboy secundar și îmbătrâniți într-un loc răcoros și întunecat pentru încă 3 până la 6 săptămâni.
12
Sticlă sau butoi pentru un nivel mediu scăzut de carbonatare.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista