Stoc De Crustacee
Stocul de crustacee ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 455 calorii, 16g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de apă, țelină, coji de homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este grozav. Încercați Stoc De Crustacee, Cum se face stocul de crustacee, și Stoc de legume – un stoc bun este Important pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Aranjați cojile într-un strat uniform într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute sau până la prăjit.
Transferați cartușele într-o oală de 8 litri.
Adăugați țelină, fenicul, morcov, pastă de roșii și ceapă în oală; se amestecă bine pentru a se combina.
Se toarnă apă peste amestecul de legume; se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 ore, degresând ocazional suprafața.
Se strecoară stocul printr-o sită într-un castron mare; aruncați solidele. Se strecoară din nou printr-o sită căptușită cu un prosop de hârtie. Răciți stocul la temperatura camerei. Acoperiți și răciți stocul. Puneți la frigider stocul într-un recipient etanș până la 2 zile sau congelați până la 3 luni.