Stoc De Carne De Vită

Stoc De Carne De Vită
Stocul de carne de vită este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 177 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de apă, cimbru, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Stoc De Carne De Vită, Stoc De Vită De Casă, și Stoc De Carne De Vită Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți oasele de vită și piciorul de vițel într-o tigaie suficient de mare pentru a ține carnea într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OS De VităOS De Vită
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Coaceți până când carnea este foarte maro, 1 oră. Întoarceți bucățile ocazional și scurgeți grăsimea topită după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
5
Adăugați ceapa, prazul, morcovii și păstârnacul și gătiți la foc mare, amestecând des, până se rumenesc bine, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
CeapăCeapă
PrazPraz
6
Adăugați oasele rumenite și piciorul de vițel la legume, împreună cu ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
7
Se toarnă 1 cană de apă în tigaia în care s-au rumenit carnea și se pune la foc mare. Se amestecă și se răzuie orice particule caramelizate din partea inferioară și laterală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă lichidul în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
9
Adăugați apă suplimentară pentru a acoperi ingredientele cu 2 inci și setați oala la foc mediu. Când stocul ajunge la fierbere, degresați, reduceți căldura astfel încât lichidul să fiarbă, acoperiți parțial și fierbeți timp de 4 ore. Skim ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Se strecoară și se aruncă solidele. Puneți la frigider stocul sau răciți și apoi congelați. Înainte de a utiliza stocul refrigerat sau stocul refrigerat congelat, îndepărtați orice grăsime care s-a solidificat deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StocStoc
11
articol var
12
Type_27_data = {};
13
articol
14
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista