Stiva de vinete, roșii și Pesto ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 486 calorii, 14g de proteine, și 43G de grăsime pe porție. Un amestec de nuci, vinete, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Rigatoni cu vinete și Pesto de roșii uscate, Amarant, roșii prăjite și stive de vinete cu Pesto, și Stiva De Vinete.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați1/2 cană de nuci până fintocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați 2 căni de busuioc și usturoi și pulsați în timp ce adăugați încet 1/2 cană de ulei, răzuind părțile necesare până la omogenizare,aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ulei De Gătit
3
Adăugați parmezan; condimentați cu sare și negrupiper; procesați până când pestoeste bine combinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare
4
Căldură oveno 400 F.
5
Periați vinetele cu resturi de 1 1/2 linguri de ulei și presărați cu sare de mare; prăjiți pe o foaie de copt, întorcându-se o dată,până când este fragedă și aurie,20 de minute. Completați fiecare CU1 lingură pesto. Alternativstrat 2 felii de vinete, 2 felii de roșii și 1 feliemozzarella. (Puneți la frigider orice pesto rămas pentru o altă utilizare.) Împărțiți balsamicoțet, restul de 2 lingurinuci și frunze de busuiocprintre stive.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Roșii
Vinete
Sare De Mare
Busuioc
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată