Stivă de inele de ceapă
Stiva de inele de ceapa ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 445 calorii, 9g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână smântână grea, pesmet condimentat, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Inele de ceapă Dairy Queen-inele de ceapă proaspăt făcute în fiecare zi, Cum să Spiralizezi o ceapă și "inele"de ceapă sănătoasă, și Usturoi-Ceapa Tortilla Stivă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de șofrănel într-o tigaie mare și grea la 375 grade F (190 grade C).
Se amestecă împreună făina și praful de copt într-un castron mic. Într-un alt castron, amestecați împreună ouăle și smântâna grea.
Așezați firimiturile de pâine condimentate pe un vas mediu, plat. Praf inele de ceapă spaniolă cu amestec de făină. Scufundați unul câte unul în amestecul de ouă. Înveliți bine cu pesmet.
Prăjiți inelele acoperite în uleiul fierbinte, câteva pe rând, până când sunt crocante și se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.