Stil Japonez (Kewpie) Mayo
Mayo în stil japonez (Kewpie) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 79 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oțet de orez, gălbenușuri de ou, pudră msg și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Sos De Maioneză Picant Japonez, Tilapian și sparanghel cu maioneză japoneză picantă, și Cină cu o oală în stil japonez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați oțet de orez, oțet de malț, sare, MSG, pudră de muștar, pudră hon-dashi și pudră de usturoi până când hon-dashi este complet dizolvat.
Așezați amestecul de oțet în vasul de lucru al unui robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de oțel împreună cu gălbenușurile de ou. Puls pentru a combina.
Cu motorul pornit, stropiți încet în ulei vegetal într-un flux subțire și constant.
Transferați maioneza într-un recipient etanș și păstrați-o la frigider până la două săptămâni.