Steak au Poivre

Steak au Poivre

Instrucțiuni

1
Fripturile se usucă și se condimentează ambele părți cu sare kosher.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Zdrobiți grosolan boabele de piper într-o pungă de plastic sigilată cu un kilogram de carne sau fundul unei tigaie grele, apoi apăsați uniform piperul pe ambele părți ale fripturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Încălziți o tigaie grea de 12 inci (de preferință fontă) la foc moderat până când este fierbinte, aproximativ 3 minute, apoi adăugați ulei, tigaie învârtită și fripturi saut circulara în 2 loturi, răsturnând o dată, aproximativ 6 minute pe lot pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Transferați fripturile gătite într-un platou rezistent la căldură și păstrați-le la cald în cuptor în timp ce faceți sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă grăsimea din tigaie, apoi se adaugă șalotă și jumătate de unt (2 linguri) în tigaie și se gătește la foc moderat, amestecând și răzuind bucăți maronii, până când șalota se rumeneste bine peste tot, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Adăugați coniac (aveți grijă; se poate aprinde) și fierbeți, amestecând, până când lichidul este redus la o glazură, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați smântână și orice sucuri de carne acumulate pe platou și fierbeți sosul, amestecând ocazional, până se reduce la jumătate, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConiacConiac
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Adăugați restul de 2 linguri de unt și gătiți la foc mic, tigaie învolburată, până când untul este încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
9
Serviți sosul cu fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Serve sauce with steaks.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Revista