Squash de ghindă prăjită cu umplutură de orez sălbatic
Squash de ghindă prăjită cu umplutură de orez sălbatic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 301 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați afine, șalotă, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Dovleac de ghindă la cuptor cu orez sălbatic, umplutură de nuci Pecan și afine, Dovleac De Ghindă Umplut Cu Orez Sălbatic, și Squash De Ghindă Prăjită Cu Umplutură Farro.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați dovleceii tăiați cu fața în sus pe o foaie de copt, periați 1 lingură de unt topit peste blaturi și în interiorul jumătăților de dovlecei, presărați zahărul brun și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor până când se înmoaie furculița, aproximativ 25 până la 30 de minute.Între timp, puneți 1 lingură de unt topit într-o tigaie mare la foc mediu. Când face spumă, adăugați ceapa, șalota și țelina, condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a acoperi. Gatiti, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 6 minute. Se amestecă cimbrul și se gătește până când este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Zahăr Brun
Ceapă Eșalotă
Unt
țelină
Suc De Fructe
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
Cuptor
3
Se ia de pe foc și se amestecă orezul, nucile pecan, merisoarele și sarea și piperul măsurate.Împărțiți umplutura de orez între jumătățile de dovlecei prăjite (aproximativ 1/2 cană pentru fiecare) și stropiți deasupra lingura rămasă de unt. Continuați să prăjiți până când dovlecelul este complet fraged, marginile au început să se rumenească, iar umplutura este încălzită, aproximativ 20 până la 25 de minute.