Spirale De Șuncă De Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spiralele de șuncă de sparanghel. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, șuncă delicioasă, brânză cremă de arpagic și ceapă tartinabilă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Spirale De Sparanghel Și Șuncă, Spirale De Sparanghel De Șuncă, și Spirale De Sparanghel Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-o tigaie; adăugați 1/2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Căldură redusă; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când este crocant.
Se scurge și se lasă deoparte.
Separați aluatul semilună în patru dreptunghiuri; sigilați perforațiile.
Întindeți crema de brânză peste fiecare dreptunghi până la 1/4 in. de margini. Completați fiecare cu șuncă, lăsând 1/4 in. descoperit pe o parte lungă.
Așezați două sulițe de sparanghel de-a lungul părții lungi cu șunca; rulați și apăsați cusătura pentru a sigila.
Tăiați fiecare rolă în șapte bucăți.
Așezați partea tăiată în jos 1 in. separat pe foi de copt unse.
Combinați untul și praful de usturoi; periați peste spirale.
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc.