Spirale De Șuncă De Sparanghel

Spirale De Șuncă De Sparanghel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați spiralele de șuncă de sparanghel. O porție conține 133 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sulițe de sparanghel, șuncă delicioasă, brânză cremă de arpagic și ceapă tartinabilă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Spirale De Sparanghel Și Șuncă, Spirale De Sparanghel De Șuncă, și Spirale De Sparanghel Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați sparanghelul într-o tigaie; adăugați 1/2 in. de apă. Aduceți la fierbere. Căldură redusă; acoperiți și fierbeți timp de 3-5 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Separați aluatul semilună în patru dreptunghiuri; sigilați perforațiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4
Întindeți crema de brânză peste fiecare dreptunghi până la 1/4 in. de margini. Completați fiecare cu șuncă, lăsând 1/4 in. descoperit pe o parte lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
5
Așezați două sulițe de sparanghel de-a lungul părții lungi cu șunca; rulați și apăsați cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
6
Tăiați fiecare rolă în șapte bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Așezați partea tăiată în jos 1 in. separat pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Combinați untul și praful de usturoi; periați peste spirale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
9
Se coace la 375 la 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista