Spirale de șuncă de biscuiți
Spiralele cu șuncă de biscuiți necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți per porție. O porție conține 220 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați praf de copt, muștar, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32% . Rețete similare includ sparanghel și șuncă spirale , biscuiți vienez și mazăre cu ochi negri cu jareți de șuncă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, zahărul și sarea.
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Combinați oul și laptele; se amestecă în amestecul de pesmet până se umezește. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta de 12 ori.
Rotiți într-un 12-in. x 10 inchi. dreptunghi.
Combinați ingredientele de umplutură; întindeți peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Puneți cu partea tăiată în jos pe o tavă de copt unsă.
Coaceți la 425° timp de 15-18 minute sau până când se rumenesc.
Între timp, într-o cratiță mică, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piper alb până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Se serveste cu felii de sunca.