Spirale de șuncă de biscuiți

Spirale de șuncă de biscuiți
Spiralele cu șuncă de biscuiți necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 76 de cenți per porție. O porție conține 220 de calorii , 9 g de proteine și 18 g de grăsimi . Mergeți la magazin și luați praf de copt, muștar, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 32% . Rețete similare includ sparanghel și șuncă spirale , biscuiți vienez și mazăre cu ochi negri cu jareți de șuncă .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat, Plus Suplimentar, La NevoieZahăr Granulat, Plus Suplimentar, La Nevoie
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)Dovleac Butternut Fiert Piure Cald (110° Până La 115°)
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)Brânză Provolone Cuburi (1/2 Inch)
2
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni FeliateFiecare Afine Proaspete, Zmeura, Mure Si Capsuni Feliate
3
Combinați oul și laptele; se amestecă în amestecul de pesmet până se umezește. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta de 12 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De ServireCutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
4
Rotiți într-un 12-in. x 10 inchi. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
5
Combinați ingredientele de umplutură; întindeți peste aluat până la 1/2 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți2 Bile De 4 Uncii De Mozzarella De Bună Calitate, Rupte în Bucăți
6
Roll up jelly-roll stil, începând cu o latură lungă; strângeți cusătura pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
7
Tăiați în 1 inch. felii.
8
Puneți cu partea tăiată în jos pe o tavă de copt unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Carton De Sos De Afine-portocaleCarton De Sos De Afine-portocale
9
Coaceți la 425° timp de 15-18 minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)25 NABISCO® Ginger Snaps, Zdrobite Fin (aproximativ 1-1/2 Cani)
10
Între timp, într-o cratiță mică, topește untul. Se amestecă făina, sarea și piper alb până se omogenizează. Adăugați treptat laptele. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Nuci Pecan Planters®Nuci Pecan Planters®
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Sfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund șiSfaturi Pentru Patiserie-#5 Rotund și
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, DezghețatCheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
11
Se ia de pe foc; se amestecă brânza până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Se serveste cu felii de sunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De șuncăFelii De șuncă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Revista