Spice-frecat Chipotle-melasă coaste
Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP servește 4 și costă $1.52 pe portie. O porție conține 94 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ancho chili powder, paprika, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Spice frecat la gratar American Bison coaste scurte cu miere de portocale Chipotle sos BBQ, Cafea și Chipotle-frecat friptură Kabobs cu Stout melasă Pan sos, și Spice-Coaste Frecate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați toate condimentele într-un bol. Frecați coastele pe ambele părți cu amestec de condimente.
Într-o cratiță la foc mediu-mare, combinați sosul de soia, 2 căni de apă și ghimbirul și dați la fiert.
Turnați amestecul în fundul unei tigaie și așezați coastele pe un suport în tigaie.
Ungeți cu sosul Chipotle-melasă.
Se introduce la cuptor și se coace 1 1/4 până la 1 1/2 ore, ungând la fiecare 15 minute cu sosul.
1 ceapă spaniolă mare, tocată grosier
3 catei de usturoi, tocat grosier
2 linguri praf de chili ancho
1 lingură pudră de chili pasilla
1 lingură nouă pudră de chili mexicană
3 căni conserve de roșii de prune cu sucuri, piure
1/4 cană oțet de vin roșu
2 linguri sos Worcestershire
1/4 cană zahăr brun închis
2 ardei iute în adobo, piure
1/2 cană unt de arahide neted
Sare și piper negru proaspăt măcinat
Încălziți uleiul la foc mediu într-o cratiță medie cu fund greu.
Adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până la translucid, 3 până la 4 minute.
Adăugați pulberile de chili și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați roșiile și apa, aduceți la fierbere și fierbeți timp de 10 minute.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția untului de arahide, și fierbeți încă 20 până la 30 de minute sau până se îngroașă ușor, amestecând ocazional.
Transferați amestecul într-un robot de bucătărie cu untul de arahide și piureul până la neted. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Se toarnă într-un castron și se lasă să se răcească la temperatura camerei.